Mies Wie?

Hoi!


ik ben Leen,  alias Mies Valies.

Je kan me omschrijven als 'zotte blaar' en 'creatieve duizendpoot' maar eigenlijk ben ik vooral steeds enthousiast om kinderen en volwassenen blij te maken!


Ik genoot een lerarenopleiding en ben ondertussen reeds 20 jaar (!) actief in het onderwijs.

Omdat ik mijn creatieve ei tijdens de lestijden niet altijd even goed kwijt kon, startte ik in 2017 als 'Mies Valies'


Mies Valies staat voor experimenteren met knutseltechnieken, kinderen leren creëren, hen doen geloven in hun eigen kunnen en dit op een ontspannen en gezellige manier.

Niets beter dan op feestjes dus!


In mijn valies stop ik graag wat kinderen zélf kiezen, waar ze van dromen en wat hen gelukkig maakt.

Elk feestje wordt dus op maat gemaakt. Door technieken aan te passen, kan werkelijk heel veel realiteit worden voor verschillende leeftijden!


Ook de workshops die ik aanbied hebben diezelfde insteek. 

Soms ligt de nadruk op het uitproberen van leuke technieken, soms op het 'samen' creëren, het aanbieden van een momentje Qualitytime tussen ouder/grootouder en kind dus.

Het is voor mij steeds ontroerend om te zien dat zowel kinderen als ouders/grootouders ontzettend trots zijn op wat ze samen hebben gemaakt. En door het werk, dat meegaat naar huis uiteraard, een blijvende tastbare herinnering hebben aan dat momentje samen.

Naast verjaardagsfeestjes, communiefeesten en workshops, werk ik ook graag samen met kersverse ouders een creatieve activiteit voor op hun babyborrel uit. 

Met kinderen een leuk aandenken maken aan de geboorte van nieuw leven geeft me ontzettend veel voldoening!


Omdat de vraag steeds ruimer werd, organiseer ik ondertussen ook workshops voor volwassenen.

Ofwel op vraag van een toffe bende die samen eens 'iets anders' wil doen i.p.v. eentje gaan drinken of een avondje naar de bioscoop.

Die workshops worden met veel plezier op maat uitgewerkt en dagen ook mij uit om nieuwe dingen uit te proberen. Love it!

Ofwel plan ik zelf activiteiten waarop je vrij kan inschrijven.

Steeds heel gezellige avonden zijn dat!


Ook bieden we - mijn fantastische en immer steunende man en ikzelf - teambuildingsactiviteiten aan. 

Het is geweldig om voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten of voor bedrijven even de dynamiek van een groep te mogen observeren, maar vooral om mee te genieten van hoe de groep steeds helemaal opgaat in het spel.


Naast al deze activiteiten organiseren we sinds kort ook kampjes. 

Steeds met een creatieve invalshoek en steeds kleinschalig om de gezellgheid en ontspanen sfeer zoveel mogelijk te bewaren. 

We trachten ook geregeld met externen (professionelen) samen te werken om zoveel mogelijk facetten van creêren aan te bieden.


En om het verhaal helemaal af te maken, bied ik naast de gezellige drukte van feestjes en kampen ook graag een momentje van rust aan voor volwassenen onder de vorm van reiki.

Even 'zennen' in onze reiki-ruimte om er daarna weer helemaal opgeladen tegenaan te gaan!